20 Ekim 2012 Cumartesi

Şehidin kardeşi: Ağabeyim aslanlar gibi şehit oldu

Hakkari merkeze bağlı Kırıkdağ köyünde çıkan çatışmada şehit olan özel harekat polisi Ertuğrul Polat'ın naaşı Gaziantep'e getirildi. Van'da düzenlenen törenin ardından uçakla Gaziantep'e gönderilen şehit polis Polat'ın Türk bayrağına sarılı naaşı, havaalanından alınarak Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü'ne getirildi. Cenazenin alınışı sırasında şehidin ailesi ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Şehit Polat'ın naaşı tekbirler eşliğinde morga konuldu.

ACILI EŞİ ŞEHİDİN POLİS AĞABEYİ TESELLİ ETTİ

Şehidin 2,5 aylık hamile olduğu öğrenilen öğretmen eşi Ümmü Gülsüm Polat, ''Onu çok seviyordum'' diyerek gözyaşı döktü. Acılı eş, şehidin polis olan ağabeyi Ergün Polat tarafından teselli edildi. Şehidin 9 yaşındaki yeğeni Alperen Polat'ı da yine polisler avuttu. Şehit polis Ertuğrul Polat'ın, ailesinin isteği üzerine yarın öğle namazı sonrası düzenlenen törenin ardından Şehitkamil ilçesine bağlı Bağbaşı köyünde toprağa verileceği belirtildi.

ŞEHİT POLİS ERTUĞRUL POLAT UĞURLANDI

AĞABEYİM ASLANLAR GİBİ ŞEHİT OLDU ALAMAYACAĞIM

Bu arada, ailesi, şehidin Mücahitler Mahallesi'ndeki baba evinde taziyeleri kabul ediyor. Şehidin kız kardeşi Kiraz Polat, yakınlarının desteğiyle güçlükle ayakta dururken, ''Ağabeyim aslanlar gibi şehit oldu, ağlamayacağım'' diye konuştu. Öte yandan, şehit polis Ertuğrul Polat'ın, Hatay'a tayin olduğu ve 10 güne kadar ilişiğini kesmeye hazırlandığı öğrenildi.

Üç özel harekat polisinin şehit olduğu çatışmada, 3 terörist etkisiz hale getirilirken, bir terörist yaralı yakalanmıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder