26 Ekim 2012 Cuma

Osmaniye'de aşk cinayeti: 1 çocuk öldü

Sevdiği kızın evine gelen çılgın aşık, pompalı tüfekle çevreye ateş etmesi sonucu evde misafir olan 7 yaşındaki bir kız çocuğu öldü.

Yaklaşık 1 yıldır sevdiği kız B. T. (18)'yı rahatsız eden Barış S. akşam saatlerinde kızın evine geldi. Saldırgan evin dış kapısına geldiğinde yanında bulunan pompalı tüfekle içeriye rastgele dört el ateş etti. Saldırı sonrası evde bulunan 7 yaşında ki Beyza Nur Çullu başından ve göğsünden aldığı saçmalarla ağır yaralandı. Olaydan sonra saldırgan evin üst tarafında bulunan Muallim Bağ ormanlık alana kaçtı. Ağır yaralanan küçük Beyza, yakınları tarafından Özel 7 Mart Hastanesi'ne götürüldü. Beyza Nur, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayda hayatını kaybeden küçük kızın ailesi ölüm haberinin ardından sinir krizleri geçirdi. Kaçan zanlının yakalanması için polis geniş çaplı operasyon başlattı. Ayrıca Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü'nden de Özel Harekat ekibi istendi.

Öte yandan zanlının olay sonrası kaçtığı 80 KS 183 plakalı motosiklet bölgeye yakın bir yerde terk edilmiş bulundu. Bu arada ölen küçük kızın ailesinin, saldırganın hedefinde olan B.T. nın evlerine bayramlaşmaya geldiği öğrenildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder