31 Ekim 2012 Çarşamba

İşin uzmanı yorumladı: Gül'ün kıyafeti İngiliz ekolünden

ENSONHABER.com / DETAY HABER      Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi , Hayrünnisa Gül 29 Ekim resepsiyonunda yüzlerce konuğu ağırladı. Siyasiler, bürokratlar, sanatçılar arasında şıklık yarışı vardı.

GÖZLER HAYRUNNİSA GÜL VE EMİNE ERDOĞAN'IN ÜZERİNDEYDİ

Cumhurbaşkanı'nın eşi Hayrunnisa Gül şıklığıyla dikkatleri üzerine çekti. Resepsiyona ilk kez katılan Emine Erdoğan da bakışların odağındaydı. Hayrunnisa Gül parlement mavi bir elbise tercih etti. Aynı renkte bir başörtüsü takan First Lady, siyah, platform ve çivi topuklu süet bir ayakkabı giydi. Emine Erdoğan ise davetlerin vazgeçilmez rengi siyahı tercih etmişti.

FORST LADY'NİN KIYAFETİNİ YORUMLADI

Habertürk ekranlarında Didem Yılmaz ile Güne Bakış'a konuk olan imaj danışmanı Rüzgar Mira Okan, Gül çiftinin ve Erdoğan çiftinin kıyafetlerini değerlendirdi. Okan, Hayrunnisa Gül'ün giydiği kıyafetinin renginin özellikle davetlerde tercih edilen bir renk olmasına dikkat çekti. Protokolün değişmeyen kurallarını hatırlatan imaj danışmanı, "Parlement renk olarak ağırlığın ve iletişimin rengi. Baştan aşağıya aynı rengin gölgeleri var. Tek rengin gölgelerini giyebiliyorsan bu asalet demektir. Ben bunu en son İngiltere'de yorumlamıştım. İngiliz kraliçesi de öyledir. Aynı rengin gölgelerini taşır. Renk çok güzel isabetli bir renk. Lordlar kamarasındaki renk. Asilliğin ihtişamın rengi " dedi.

İMAJ DANIŞMANI RESEPSİYON KIFAYETLERİNİN DEĞERLENDİRDİ

GÜL SMOKİN ERDOĞAN, TAKIM ELBİSE GİYDİ

Kadınlar arasındaki şıklık yarışı erkekler arasında da vardı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül yine smokini tercih etmişti. Gül'le birlikte Cumhurbaşkanı'nın en yakınındaki isimler de smokin tercih etmişti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve bakanlar koyu renk takım elbise ve kravatta karar kıldı. Askerler ise tören kıyafetleriyle resepsiyondaydı.

KÖŞK'TEKİ BEDEN DİLİ

 

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder