25 Ekim 2012 Perşembe

Bahçeli Türkeş'in kabrini ziyaret etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gazi Merkez Camisi'nde bayram namazını kıldıktan sonra MHP eski Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş'in kabrini ziyaret etti.

Türkeş'in kabrine karanfil bırakan ve dua eden Bahçeli, buradan ayrılırken açıklamalarda bulundu.

"İKİ BAYRAM ARASI BÜYÜK KAYIPLAR VERDİK"

Kurban Bayramı'nın İslam alemine, Türk milletine hayırlara vesile olması temennisini dile getiren Bahçeli, ''İki bayram arasında milletimiz çok büyük kayıplar vermiş, şehitlerimiz her gün baba ocaklarına gelmiştir. İnşallah bundan sonra Türkiye'nin birliği, dirliği, kardeşliği, bin yıllık beraberliği bayram vesilesiyle tekrar güçlenerek milletimizin huzuru, istikrarı sağlanmış olur'' dedi.

"YARGI SÜRECİ ÇOK UZUN TUTULUYOR"

Silivri Cezaevi'ndeki MHP Milletvekili Engin Alan hakkında 28 Şubat Soruşturması kapsamında verilen diğer tutuklama kararıyla ilgili değerlendirmesi sorulan Bahçeli, ''Yargı süreci çok uzun tutuluyor. Zaman zaman tutuklu bir kişiyi tekrar tutuklamak gibi bazı tuhaf olaylarla karşı karşıya kalıyoruz. Bunların bir an evvel bitirilmesini istiyoruz. Yargının çok uzaması, üzerinde çok tartışma yaratılması, ülkemiz açısından, adalet anlayışı açısından da milletimizi çok rahatsız etmektedir. Bir an evvel bunların sonuçlanmasını diliyoruz'' şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder