27 Ekim 2012 Cumartesi

Ankara'da demir sopalı saldırgan alarmı

Ankara'nın en işlek caddelerinden olan Altındağ ilçesi Ulus Çankırı Caddesi'nde üzerinde EGO'ya ait seyir halindeki bir belediye otobüsünün önü, demir sopalı bir kişi tarafından saat 20.00 sıralarında kesildi.

DEMİR SOPA İLE SALDIRDILAR

Elindeki demir sopayla dehşet saçan saldırgan önce, akan trafikte 06 BG 1011 plakalı Pursaklar-Sıhhiye seferi yapan belediye otobüsüne saldırdı. Daha sonra ise hızını alamayıp, 30 metre ileride bulunan 06 BT 3774 plakalı İncirli-Kızılay otobüsünün ön camlarına hücum etti.

ŞÜPHELİ ARANIYOR

Otobüsteki bir yolcu, saldırı nedeniyle paniğe kapılarak, kriz geçirdi. İlk müdahalesi olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapılan yolcu, ambulansla hastaneye götürüldü. Terör saldırısı şüphesiyle olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Polis ekiplerinin geniş çaplı arama başlattığı olay nedeniyle ara sokaklarda, 17 yaşlarında üzerinde gri gömlek ve kot pantolon bulunduğu öğrenilen şüpheli aranıyor.

Otobüs sürücüleri, "Elindeki demir sopayla ara sokaktan çıkan bir kişinin, bilinmeyen bir sebeple birden otobüsün camlarına saldırdığını, daha sonra ise yoğun trafiği fırsat bilerek hızla olay yerinden kaçtığını" dile getirdi.
Diğer taraftan şahsın, belediye otobüs sürücülerine daha önce yine saldırdığı öğrenildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder