25 Ekim 2012 Perşembe

Amasya'da Cumhuriyet Resepsiyonu pastanede

Amasya Valiliği bu yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu’nu kentteki bir pastanede yapacak. Geçen yıl Van depremi nedeniyle iptal edilen, önceki yıl ise 3 yıldızlı Büyük Amasya Oteli’nde düzenlenen resepsiyonun bu yıl Fatih Sultan Mehmet Camisi yanında bulunan ve 1 ay önce hizmete giren bir pastanede verilecek olmasına, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Amasya Şubesi ve CHP Amasya İl Başkanlığı tepki gösterdi. ADD davete katılmayacaklarını belirtti.

AMASYA'DA ORDUEVİ VAR OTEL VAR

ADD Amasya Şube Başkanı Metin Kara, “Amasya’da 2 tane 3 yıldızlı otel var, orduevi var. Amasya Tamimi’nin imzalandığı tarihi Saraydüzü Kışla binası var. Tüm bunlar dururken bir apartmanın altındaki bir pastaneyi mi uygun görüyorlar?” dedi.

VALİ: MEKANIN GENİŞLİĞİ VE HİZMET KALİTESİNİ DİKKATE ALDIK

Amasya Valisi Abdil Celil Öz ise eleştiriler üzerine yaptığı açıklamada, Amasya’da daha önce otelde yapılan resepsiyonda mekanın genişliği ve yapılan hizmetin kalitesinden memnun kalmadıklarını söyledi. Bu nedenle bu yıl mekanın genişliği ve hizmet kalitesi nedeniyle yeni hizmete giren bir pastaneyi tercih ettiklerini dile getiren Vali Öz, “Önemli olan iç mekanda Cumhuriyet’in özelliklerine ve niteliğine yakışır gerekli düzenlemenin yapılmış olması” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder