28 Ekim 2012 Pazar

4 yıldızlı otelde asansörde sıkışarak öldü

Yavuz Selim Mahallesi, Yavuz Selim Caddesi üzerindeki 4 yıldızlı Grand S Hotel'de temizlik işçisi olarak çalışan Gonca Gaflı'nın (39) iddialara göre elbisesi asansörün kapısına sıkıştı. Asansörün hareket etmesiyle de Gaflı'yı kabin ile duvar arasına çekti. Elleriyle elbisesinden asılarak kurtulmaya çalışan Gaflı'nın ayakları, kolları ve kafası kabin ile duvar arasındaki boşluğa sıkıştı.

Olayın fark edilmesi üzerine otele sağlık ve itfaiye ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerinin yaptığı müdahale sonucu Gaflı'nın hayatını kaybettiği belirlendi. İtfaiye ekipleri de Gaflı'nın cenazesini sıkıştığı yerden çıkarmak için çalışmalara başladı. Saat 18.00 sıralarında meydana gelen olay da itfaiye ekipleri yaklaşık 3 saatlik çalışma sonucu cesedi bulunduğu yerden çıkardı. Gaflı'nın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Bu arada, olay yerine gelen Gaflı'nın eşi Hüseyin Gaflı gözyaşlarına boğuldu. Gaflı ailesinin akrabaları ve yakınları da otel önüne akın etti. Gaflı'nın taşeron firmada temizlik işçisi olduğu ve otelde bir ay önce işe başladığı belirtildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder